Wandafwerking

Voor alle wandafwerking moet u bij ons zijn

Klaar voor behangen
Wandafwerking

Uw behanger in Volendam

Schildersbedrijf Nico Snoek in Volendam heeft zich onder andere gespecialiseerd in een breed scala aan diensten op het gebied van wandafwerking. Een wezenlijk onderdeel van onze wandafwerking betreft het behangen. Wij verwerken traditionele behangsoorten en vinylbehang, maar ook kunt u ons inschakelen voor het aanbrengen van veelzijdig glasvezelbehang. De naamgeving van deze behangsoort is heel divers. Er wordt wel gesproken over glasvlies behang, glasweefselbehang of scan. Deze behangsoort is verkrijgbaar in uiteenlopende dessins en kleuren en geeft een interieur een decoratieve uitstraling. Deze behangsoort is eenvoudig overschilderbaar met een muurverf als u uitgekeken bent op de kleur of de uitvoering van het patroon. Wij brengen het behang van uw keuze ook op moeilijk bereikbare plaatsen of grote oppervlakten aan.

Sauzen van muren en plafonds

Ook voor het sauzen van muren en plafonds kunt u Nico Snoek inschakelen. Wij kunnen dit doen met de verfroller, maar ook het spuiten van latex met de Airless spuitapparatuur op muren en plafonds behoort tot de mogelijkheden. Met deze methode kunnen grote oppervlakten in een snel tempo worden behandeld en ontstaat een glad en streeploos resultaat. Wij kunnen u prima adviseren over welke kleuren het beste aansluiten bij de rest van uw interieur, uiteraard is uw smaak daarin bepalend. Muurverf is verkrijgbaar in oneindig veel kleuren, ook kunnen wij de muurverf voor u mengen, om de juiste kleurstelling voor u te bereiken. Uw interieur krijgt een frisse en uitnodigende uitstraling nadat wij de muren en/of de plafonds gesausd hebben.
Onder de noemer wandafwerking valt ook het vullen van naden in wanden en plafonds, waardoor een naadloos geheel ontstaat. Uw kamer krijgt hierdoor een strak uiterlijk en u bent verlost van storende gleuven in de wand of het plafond.

Stucwerken

Tot onze specialismen behoren ook alle vormen van stucwerk. Zo kunt u ons inschakelen voor het spackspuitwerk, behangklaar stucen, sausklaar stucen, raapwerk en het aanbrengen van sierpleister.

Spackspuitwerk is geschikt voor de wat kleinere beurs. Spackspuitwerk wordt in 2 lagen aangebracht met een spuitmachine, waardoor de stucadoor zeer snel kan werken. Overschilderen is overbodig, aangezien het spackspuitwerk al de gewenste kleur heeft.

Om de muur te egaliseren, zodat deze behangen of geschilderd kan worden voeren wij sausklaar of behangklaar stucwerk uit. Zijn de oneffenheden groter, dan kan gekozen worden voor raapwerk om de muur of plafond glad te maken.

Met sierpleister kan een wand of plafond decoratief afgewerkt worden. U heeft de keuze uit onder andere spachtelputz, rustiekputz of granol. Door de mogelijkheid om in de sierpleister verschillende structuren aan te brengen kan de wand of het plafond volledig volgens uw wensen uitgevoerd worden.

U kunt dus voor diverse soorten wandafwerking terecht bij schildersbedrijf Nico Snoek. Wilt u zich dus verzekeren van topkwaliteit, zonder dat u daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen? Zoekt u dan niet verder, u heeft uw vakman tenslotte al gevonden.

Neem contact op

Nette wandafwerking